з 8.30 до 21.30

Кращий сайт Члена Клубу ГК «Амріта»
0Перейти до каталогу
Що таке здоров'я? - Форум Амріта
[ Увійти / Створити профіль · Нові повідомлення · Правила форуму · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: amrita  
Форум Амріта » Амріта (Амрита, Amrita) » Що для Вас означає здоров'я?/Что для Вас значит здоровье? » Що таке здоров'я?
Що таке здоров'я?
amritaДата: Понеділок, 22.11.2010, 15:35 | Повідомлення # 1
amrita
Administrator
Група: Керівництво
Статус: Оффлайн
Що таке здоров'я?

amritaДата: Понеділок, 06.12.2010, 15:02 | Повідомлення # 2
amrita
Administrator
Група: Керівництво
Статус: Оффлайн
Визначення поняття «здоров'я» є фундаментальною проблемою сучасної медико-біологічної науки. Оскільки це поняття має багато аспектів і обумовлене багатьма чинниками, то вимагає для свого розв'язання комплексного підходу. Всі добре уявляють собі, що «здоров'я — добре, а хвороба — погано». Пояснити сутність здоров'я складніше, ніж сутність хвороби. Саме тому однозначного, прийнятного для всіх визначення поняття «здоров'я» поки що не існує. В преамбулі Статуту Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) говориться, що здоров'я — це не тільки відсутність хвороб або фізичних дефектів, а стан повного фізичного, психічного та соціального благополуччя. Проте повне фізичне і душевне благополуччя може визначати лише ідеальне здоров'я, яке практично не зустрічається.

Форум Амріта » Амріта (Амрита, Amrita) » Що для Вас означає здоров'я?/Что для Вас значит здоровье? » Що таке здоров'я?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Стрічковий варіант форуму...

натуральные препараты амрита

Логін:
Пароль: