з 8.30 до 21.30
Кращий сайт Члена Клубу ГК «Амріта»
0Перейти до каталогу

Іланг-іланг (Cananga odorata)

Область виростання: Батьківщиною іланг-ілангу є Південно-Східна Азія, Бірма, Малайзія, Папуа Нова Гвінея. Так само вирощується в країнах Африки, Азії, На Карибських островах і в деяких колишніх колоніях Франції в Індійському океані. Основними виробниками іланг-ілангу є Індонезія і Мадагаскар, дещо меншу кількість масла виробляють на Реюньонскіх та Коморських островах і Філіппінах.
Культивується на острові Реюньон, на Мадагаскарі, Коморських островах.
Клас: ароматичний адаптоген. Афродизіак.

Характеристика:
Інші види: Іноді за ефірну олію іланг-ілангу видають ефірна олія Кананга - (Cananga odorata var. Macrophylla). У парфумерії ефірна олія Кананга вважається більш низької якості з-за свого не такого солодкого аромату. Хоча за своїми хімічними властивостями цілком може бути використана на шкірі. Але в даний час клінічних випробувань не проводилося.

Косметичне застосування
При будь-якому типі шкіри. У сумішах Попросіть їхньої балансувати виробництво себума при жирній шкірі. Прибирає подразнення на сухій шкірі. Пом'якшує шкіру, регулює її зволоженість.

 
Омолоджує, зволожує, розгладжує, «полірує» шкіру. Підходить для догляду за чутливою і пористою шкірою.
Усуває вугровий висип, перешкоджає передчасному старінню шкіри, стимулює ріст нових клітин у глибоких шарах шкіри, додає шкірі пружність, бархатистість і ніжність, знімає роздратування і запалення, має цілющу дію при екземі і дерматозах.
Сприяє закріпленню та збереженню засмаги, усуває гіперемію і роздратування шкіри після прийому сонячних ванн.
Рекомендується для догляду за волоссям. Зміцнює волосся, робить їх еластичними, усуваючи їх ламкість, посічені. Для лікування посічених кінчиків волосся можна наносити на них ЕМ іланг-ілангу розведене у базовому маслі, наприклад в жожоба. Застосовується в масажних сумішах при випаданні волосся і облисінні. Сприяє оновленню шкірних покривів.
Ефективний засіб проти шаруються і ламких нігтів.
Тривало дезодорує, ароматизує шкіру, повідомляючи їй вишуканий ароматичний ореол.
Засіб інтим-косметики.

Лікувальне застосування
Дія: антидепресант, антисептик, афродизіак, знижує тиск

Серцево-судинна система: Рекомендується для зниження артеріального тиску і лікування прискореного серцебиття. Нормалізує коронарний кровотік, іннервацію серцевого м'яза при аритмії, ішемічної хвороби серця, усуває головний біль у людей, схильних до підвищеного кров'яного тиску, протисудомний засіб. Надає антисклеротичну дію. Ліквідує спазматичні головний біль.
Нервова система. Потенціює і вирівнює дихання, повідомляючи йому велику продуктивність, що може бути корисно при шоку і нападах агресії.

Репродуктивна система. Корисний для вирішення таких проблем як нерегулярні менструації, спазми, ефективний для лікування ПМС, зокрема для підвищення настрою. Рекомендується використовувати в суміші з неролі і шавлією мускатним для ванн, масажу і ароматизації приміщень. Іланг-іланг полегшує перебіг клімаксу, покращує стан під час менопаузи.
Опорно-рухова система. Протисудомну, спазмолітичну засіб. Знімає м'язові спазми, приносить полегшення при ішіасі, болях у спині.

RUS

ИЛАНГ-ИЛАНГ (Cananga odorata)

Область произрастания: Родиной иланг-иланга является Юго-Восточная Азия, Бирма, Малазия, Папуа Новая Гвинея. Так же выращивается в странах Африки, Азии, На Карибских островах и в некоторых бывших колониях Франции в Индийском океане. Основными производителями Иланг-иланга являются Индонезия и Мадагаскар, несколько меньшее количество масла производят на Реюньонских и Коморских островах и Филиппинах.

Культивируется на острове Реюньон, на Мадагаскаре, Коморских островах.
Класс: ароматический адаптоген. Афродизиак.
Характеристика:
Другие виды: Иногда за эфирное масло иланг-иланга выдают эфирное масло кананги – (Cananga odorata var. Macrophylla). В парфюмерии эфирное масло кананги считается более низкого качества из-за своего не такого сладкого аромата. Хотя по своим химическим свойствам вполне может быть использована на коже. Но в настоящее время клинических испытаний не проводилось.

Косметическое применение
При любом типе кожи. В смесях cпособен балансировать производство себума при жирной коже. Убирает раздражения на сухой коже. Смягчает кожу, регулирует её увлажнённость.

Омолаживает, увлажняет, разглаживает, «полирует» кожу. Подходит для ухода за чувствительной и пористой кожей.
Устраняет угревую сыпь, препятствует преждевременному старению кожи, стимулирует рост новых клеток в глубоких слоях кожи, придает коже упругость, бархатистость и нежность, снимает раздражение и воспаление, оказывает целебное действие при экземах и дерматозах.
Способствует закреплению и сохранению загара, устраняет гиперемию и раздражение кожи после приема солнечных ванн.
Рекомендуется для ухода за волосами. Укрепляет волосы, делает их эластичными, устраняя их ломкость, посеченность. Для лечения секущихся кончиков волос можно наносить на них ЭМ иланг-иланга разведённое в базовом масле, например в жожоба. Применяется в массажных смесях при выпадении волос и облысении. Способствует обновлению кожных покровов.
Эффективное средство против слоящихся и ломких ногтей.
Длительно дезодорирует, ароматизирует кожу, сообщая ей изысканный ароматический ореол.
Средство интим-косметики.

Лечебное применение
Действие: антидепрессант, антисептик, афродизиак, снижает давление

Сердечно-сосудистая система: Рекомендуется для снижения артериального давления и лечения учащённого сердцебиения. Нормализует коронарный кровоток, иннервацию сердечной мышцы при аритмии, ишемической болезни сердца, устраняет головную боль у людей, склонных к повышенному кровяному давлению, противосудорожное средство. Оказывает антисклеротическое действие. Ликвидирует спазматическую головную боль.

Нервная система. Потенцирует и выравнивает дыхание, сообщая ему большую продуктивность, что может быть полезно при шоке и приступах агрессии.

Репродуктивная система. Полезен для решения таких проблем как нерегулярные менструации, спазмы, эффективен для лечения ПМС, частности для повышения настроения. Рекомендуется использовать в смеси с нероли и шалфеем мускатным для ванн, массажа и ароматизации помещений. Иланг-иланг облегчает протекание климакса, улучшает состояние во время менопаузы.
Опорно-двигательная система. Противосудорожное, спазмолитическое средство. Снимает мышечные спазмы, приносит облегчение при ишиасе, болях в спине.

Інформація про трави та фітотерапію, що знаходиться на нашому сайті стосується складових продукції компанії Амріта. Окремо ми НЕ реалізуємо трав, корнів, складових продукції і т.д. Інформація надана лише в інформаційних (довідкових) цілях.
натуральные препараты амрита

  Рейтинг: 5.0/5 з 1  745
На цій сторінці присутня інформація з відкритих інформаційних джерел компанії «Амріта». Амрита, Amrita - продукція для здоров'я та краси.

Відгуки та коментарі

avatar

натуральные препараты амрита

Логін:
Пароль: