з 8.30 до 21.30
Кращий сайт Члена Клубу ГК «Амріта»
0Перейти до каталогу

Глюкозаміну гідрохлорид

Найменування за класифікацією INCI: Glucosamine hydrochloride
Зовнішній вигляд, запах: Білий або рожевий, або бежевий дрібнокристалічний порошок.
Розчинність: Добре розчинний у воді.
Походження: Виробляється з хітину морських тварин (креветок, лобстерів або крабів).
Метод отримання: гідроліз
Активні речовини: Глюкозамін

Опис:
Глюкозамін - являє собою моносахаридний одиницю в структурі глікопротеїнів і мукополісахаридів. Виробляється з хітину морських тварин (креветок, лобстерів або крабів) способом глибокого гідролізу (деполімеризації). Це мелкокристаллический порошок розчинний у воді, з вмістом активної речовини не менше 90%, відноситься до групи хондропротекторів.

Глюкозамін - головний аміноцукрів нашого організму. Саме його, або його модифікації (ацетилглюкозамін, галактозамін, маннозамін) організм використовує в якості будівельного матеріалу багатьох глікопротеїнів сполучної тканини - гіалуронової кислоти, хондроїтин-, гепарин-, кератан-сульфатів.

 
D - Глюкозамін сульфат безпосередньо є мономером протеоглікану хрящової тканини - хондроїтин сульфату. Тому давно і з успіхом використовується в медицині як препарат, що попереджає прогресування різних захворювань суглобів.

У косметології серйозних клінічних досліджень, які свідчать про те, що вводиться глюкозамин використовується фібробластами шкіри і, в кінцевому рахунку стає компонентом міжклітинного матриксу, немає.
Однак, враховуючи те, що саме Глюкозамін є вихідною одиницею для синтезу різних видів протеогліканів, схожість біохімічних реакцій в різних видах сполучної тканини, доречно припускати, що він використовується і фібробластами шкіри.

Крім того, D - Глюкозамін відноситься до так званих «сигнальним» молекулам.

Він:
1. Стимулює основний фактор росту фібробластів.
2. Сприяє виробленню оксиду азоту макрофагами, тим самим надаючи судинорозширювальний ефект
3. Пригнічує утворення фібробластами і кератиноцитами інтерлейкіну - 1 α одного з медіаторів гострого та хронічного запалення, стимулятора матриксних металлопротеиназ - руйнівників екстрацелюлярного матриксу шкіри.
4. Пригнічує утворення TNF-α (фактора некрозу пухлин альфа), під впливом якого збільшується утворення макрофагами і нейтрофілами перекису водню та інших вільних радикалів.

Області застосування:
Косметологія:
• Anti-age косметики (особливо рекомендований особам, схильним до вікової гіперпігментації)
• креми і сироватки для чутливої ​​шкіри
• креми і сироватки для шкіри, схильної до запалень.
• Для посилення регенерації шкіри після пілінгів та ін агресивних впливів
• Для зменшення почервоніння шкіри після сонячної інсоляції.

Володіє зволожуючими властивостями, сприяє загоєнню ран і порізів, має омолоджуючу дію на шкіру. Має високу водосвязивающей здатністю. Останні дослідження підтвердили, що глюкозамін здатний запобігати утворенню вікових пігментних плям на шкірі, виявлено, що глюкозамін сприяв зниженню сумарного меланіну в клітинах шкіри. Використовується як компонент косметичних засобів для догляду за сухою, в'яне або старіючої шкіри, в протизапальних засобах.

Фармацевтика:
• мазях при різних захворюваннях суглобів, переважно дегенеративно-дистрофічного характеру.

• мазях для поліпшення епітелізації та загоєння ран.

Хондропротектор, протизапальну, застосовується для внутрішнього і зовнішнього використання, в комбінованих з хондроїтином сульфатом мазях при захворюваннях суглобів.

БАД:
Джерело глюкозамина, в капсулах і таблетках як хондропротектори.

Цілюща дія:
Недолік глюкозамина уповільнює утворення хрящових тканин і прискорює їх розпад. Похідні глюкозамина беруть участь у синтезі мукополісахаридів, їх введення стимулює синтез в хрящі глікозаміногліканів і протеогліканів. Застосування глюкозаміну сприяє значному зменшенню болю і поліпшенню рухової здатності суглобів, а також сприяє формуванню слизової оболонки, застосовується при лікуванні виразок. Активна роль глюкозаміну у формуванні хрящової тканини і продукуванні синовіальної рідини, його протизапальні властивості і повна нешкідливість дозволяють широко використовувати похідні глюкозамина.

RUS

Глюкозамина гидрохлорид

Наименование по классификации INCI : Glucosamine hydrochloride
Внешний вид, запах: Белый или розовый, или бежевый мелкокристаллический порошок.
Растворимость: Хорошо растворим в воде.
Происхождение: Вырабатывается из хитина морских животных (креветок, лобстеров или крабов).
Метод получения: гидролиз
Активные вещества: Глюкозамин

Описание:
Глюкозамин - представляет собой моносахаридную единицу в структуре гликопротеинов и мукополисахаридов. Вырабатывается из хитина морских животных (креветок, лобстеров или крабов) способом глубокого гидролиза (деполимеризации). Это мелкокристаллический порошок растворимый в воде, с содержанием активного вещества не менее 90%, относится к группе хондропротекторов.

Глюкозамин – главный аминосахар нашего организма. Именно его, либо его модификации (ацетилглюкозамин, галактозамин, маннозамин) организм использует в качестве строительного материала многих гликопротеинов соединительной ткани – гиалуроновой кислоты, хондроитин-, гепарин-, кератан- сульфатов.

D - Глюкозамин сульфат непосредственно является мономером протеогликана хрящевой ткани – хондроитин сульфата. Поэтому давно и с успехом используется в медицине как препарат, предупреждающий прогрессирование различных заболеваний суставов.

В косметологии серьезных клинических исследований, свидетельствующих о том, что вводимый глюкозамин используется фибробластами кожи и, в конечном счете становится компонентом межклеточного матрикса, нет.
Однако, учитывая то, что именно Глюкозамин является исходной единицей для синтеза различных видов протеогликанов, сходство биохимических реакций в различных видах соединительной ткани, уместно предполагать, что он используется и фибробластами кожи.

Кроме того, D – Глюкозамин относится к так называемым «сигнальным» молекулам.

Он:
1. Стимулирует основной фактор роста фибробластов.
2. Способствует выработке оксида азота макрофагами, тем самым оказывая сосудорасширяющий эффект
3. Подавляет образование фибробластами и кератиноцитами Интерлейкина – 1 α одного из медиаторов острого и хронического воспаления, стимулятора матриксных металлопротеиназ – разрушителей экстрацеллюлярного матрикса кожи.
4. Подавляет образование TNF- α (фактора некроза опухолей альфа), под влиянием которого увеличивается образование макрофагами и нейтрофилами перекиси водорода и других свободных радикалов.

Области применения:
Косметология:
• Anti-age косметике (особенно рекомендован лицам, склонным к возрастной гиперпигментации)
• Кремах и сыворотках для чувствительной кожи
• Кремах и сыворотках для кожи, склонной к воспалениям.
• Для усиления регенерации кожи после пилингов и др. агрессивных воздействий
• Для уменьшения покраснения кожи после солнечной инсоляции.

Обладает увлажняющими свойствами, способствует заживлению ран и порезов, имеет омолаживающее действие на кожу. Обладает высокой водосвязывающей способностью. Последние исследования подтвердили, что глюкозамин способен предотвращать образование возрастных пигментных пятен на коже, обнаружено, что глюкозамин способствовал снижению суммарного меланина в клетках кожи. Используется в качестве компонента косметических средств для ухода за сухой, увядающей или стареющей кожи, в противовоспалительных средствах.

Фармацевтика:
• мазях при различных заболеваниях суставов, преимущественно дегенеративно-дистрофического характера.

• мазях для улучшения эпителизации и заживления ран.

Хондропротектор, противовоспалительное, применяется для внутреннего и наружнего использования, в комбинированных с хондроитином сульфатом мазях при заболеваниях суставов.

БАД:
Источник глюкозамина, в капсулах и таблетках в качестве хондропротектора.

Целебное действие:
Недостаток глюкозамина замедляет образование хрящевых тканей и ускоряет их распад. Производные глюкозамина принимают участие в синтезе мукополисахаридов, их введение стимулирует синтез в хряще гликозаминогликанов и протеогликанов. Применение глюкозамина способствует значительному уменьшению болей и улучшению двигательной способности суставов, а так же способствует формированию слизистой оболочки, применяется при лечении язв. Активная роль глюкозамина в формировании хрящевой ткани и продуцировании синовиальной жидкости, его противовоспалительные свойства и полная безвредность позволяют широко использовать производные глюкозамина.

Інформація про трави та фітотерапію, що знаходиться на нашому сайті стосується складових продукції компанії Амріта. Окремо ми НЕ реалізуємо трав, корнів, складових продукції і т.д. Інформація надана лише в інформаційних (довідкових) цілях.
натуральные препараты амрита

  Рейтинг: 5.0/5 з 1  1274
На цій сторінці присутня інформація з відкритих інформаційних джерел компанії «Амріта». Амрита, Amrita - продукція для здоров'я та краси.

Відгуки та коментарі

avatar

натуральные препараты амрита

Логін:
Пароль: